DIT BEN IK...

Hi, ik ben Femke. Leuk dat je hier bent. 

Samen met mijn 2 furbabies (katten) woon ik in een leuk, maar klein appartementje met een grote tuin (en héél veel zon) in het mooie Haarlem. Ik kijk ernaar uit om samen met jullie de perfecte trouwkaart te ontwerpen.

Heb je nog vragen? Stuur mij dan gerust een mailtje, of een berichtje via de chat functie rechts onderin. Ik leer jullie graag beter kennen!

Willen jullie weten hoe ik te werk ga? Klik dan op de mooie gele knop hiernaast.

 
FAQ

WANNEER MOETEN WIJ ONZE TROUWKAARTEN BESTELLEN?

Etiquette zegt dat je ze uiterlijk 6 tot 8 weken voor de trouwdag moet versturen. Afhankelijk van het ontwerp, heb ik minimaal 2-3 weken nodig voor het ontwerp zelf. Dit is exclusief druktijd & verzendtijd. Als je het zekere voor het onzekere wilt nemen, zorg dan dat je ze ongeveer 3 maanden van te voren besteld. Zelf heb ik het niet zo nauw met de etiquette en steeds meer koppels verzenden Save the Dates of hebben een eigen website. In beide gevallen zijn de gasten vaak al op de hoogte van de datum en kan je de officiële uitnodiging ook prima nog 4 weken van te voren sturen bijvoorbeeld.

 

Twijfel je of er nog genoeg tijd is, neem dan gewoon even contact op. Samen komen wij er wel uit!

WANNEER MOETEN WIJ DE GEBOORTEKAARTJES BESTELLEN?

Ook hierop heeft het etiquette-handboek een antwoord voor jullie klaar. Zelf vind ik: de ene bevalling is de andere niet en ook de ene baby is de andere niet. Jullie zijn (ga ik even vanuit) geen lid van de Koninklijke Familie, dus niemand die van jullie verwacht dat jullie (en dan vooral jij mama) in vol ornaat op het bordes verschijnen.

 

Voor ons, het gewone volk, maakt het gelukkig steeds minder uit. Je kan de kaartjes eigenlijk al gewoon bij mij bestellen zodra je een uitgerekende datum voor mij hebt. Dit helpt mij met de planning. Meeste ouders doen het tegen het einde van het tweede trimester, dit is vooral handig bij een op maat gemaakt kaartje. Bij een ontwerp uit mijn collectie, kan je in principe ook in de laatste weken nog een bestelling plaatsen. De details komen pas na de komst van jullie kindje (logisch op zich). Stuur mij deze info door, wanneer jullie daar klaar voor zijn. In principe liggen de kaartjes dan binnen 5-7 werkdagen bij jullie op de mat. Ruim op tijd vind ik zelf.

 

Geniet gewoon vooral die eerste paar dagen (of weken, I don't judge). En probeer vooral zoveel mogelijk slaap te pakken hier en daar en onthoud, hoe eerder je besteld, des te eerder kan ik beginnen. Misschien hebben we dan al een ontwerp klaar voor je met zwangerschapsverlof gaat!

STERRENKINDJES

Bij mij kunnen jullie ook terecht voor een kaartje voor jullie overleden kindje. Hiervoor maak ik altijd tijd vrij. Ik luister goed naar jullie wensen en het gaat allemaal op jullie tempo. Willen jullie een ontwerp op maat voor jullie sterrenkindje? Stuur mij dan een mailtje, dan kom ik zo snel mogelijk bij jullie terug. Persoonlijk contact zonder formulieren met pijnlijke, standaard vragen. 

ADOPTIEKINDJE

Naast standaard geboortekaartjes en sterrekaartjes, kunnen jullie bij mij ook terecht voor kaartjes om de komst van jullie adoptiekindje aan te kondigen. Ik noem dit dan adoptiekaartjes. Zo'n adoptiekaartje kan natuurlijk helemaal op maat, maar ook alle bestaande kaartjes uit mijn collectie kan ik voor jullie aanpassen. Ik doe het graag! Zijn jullie op zoek naar een kaartje voor jullie adoptiekindje, stuur dan even een mailtje naar info@wittyink.com. Ik kom dan zo snel mogelijk bij jullie terug!

HOE LANG DUURT EEN KALLIGRAFIE-OPDRACHT?

Dit is echt heel erg afhankelijk van de omvang, het product, materialen etc. Hier kan ik dus geen kant en klaar antwoord op geven. Sorry haha. Neem vooral even contact met mij op, dan komt het vast wel goed. 

WAT ZIT ER IN DE PRIJS INBEGREPEN?

De prijsindicaties die jullie misschien wel gezien hebben, zijn sowieso inclusief drukkosten, een tekstwissel (het aanpassen van namen, locatie, tijd etc), een kleur- en/of foliewissel waar mogelijk, enveloppen en natuurlijk een proefdruk. Bij het luxe pakket krijg je 3 extra drukwerk producten. Denk hierbij aan menu's, Save the Date kaarten, naamkaartjes, RSVP kaartjes, programma's etc. Natuurlijk is het mogelijk om voor meer extra's te kiezen, of voor minder. Willen jullie precies weten wat de kosten gaan zijn voor wat jullie willen? Stuur dan even een mailtje of vul het offerteformulier in. 

Wat betreffende geboortekaartjes, bij deze prijsindicaties zit het volgende inbegrepen: drukkosten, tekstwissel, een kleur- en/of foliewissel waar mogelijk, enveloppen en natuurlijk ook een proefdruk. Willen jullie iets extras bij het geboortekaartje van jullie kindje? Vul dan het offerteformulier in of stuur een mailtje

Voor kaarten op maat werk ik alleen met offertes. 

WAAROM MOETEN WIJ EEN AANBETALING DOEN?

Als eerste is dit een maatregel om ons allemaal wat bescherming te bieden. Ten tweede zijn zo de kosten voor jullie, de klant, wat makkelijker te behappen en als laatste plan ik jullie kaart pas officieel in als ik de aanbetaling heb ontvangen. Daarnaast kost het een hoop tijd en maak ik een hoop kosten die ik graag gedekt wil hebben. Daar ben ik heel eerlijk over. 

ILLUSTRATIES

Hoewel alle doodles op mijn website misschien anders doen denken, ben ik geen illustrator. Ja ik kan sterretjes tekenen en een regenboog, maar daar houdt het eigenlijk ook bij op. Veel van de graphics en tekeningen die jullie zien in mijn ontwerpen, koop ik online van andere professionals. Dus zijn jullie op zoek naar een ontwerp met illustraties van jullie zelf bijvoorbeeld? Dan verwijs ik jullie graag door naar een collega die jullie hier beter bij kan helpen. 

STAAT JULLIE VRAAG ER NIET TUSSEN? Neem dan gerust contact met mij op, door middel van een mailtje of maak gebruik van de chat-functie rechts onderin. 

 

Bedankt!

CONTACT