Pink Theme Bouquet

Trouwen in Corona-tijd

Updated: Jan 28

Ik zal niet de enige zijn die van de zomer nog dacht: "o 2021 dan hebben we dit hele COVID-19 gebeuren wel onder controle en kan er weer lekker 'gewoon' getrouwd worden". Boy, was I wrong.


Het ziet er naar uit dat we ook dit trouwseizoen met meerdere maatregelen te maken hebben en er dus voorlopig nog niet 'normaal' getrouwd kan worden. Máár dit betekend niet dat je niet alsnog een droombruiloft kan hebben.


Jojo's Microbruiloft

Jolanda van Jojo's Weddings & Events heeft daarom een speciaal pakket voor deze kleinschalige bruiloften: Jojo's Microbruiloft. Een compleet pakket om van jullie trouwdag, ondanks alle maatregelen, toch een droomdag te maken. En het mooie is: Jolanda heeft alles al geregeld voor jullie.


Het pakket is inclusief organisatie van Jolanda zelf, bloemen van Bloemenboetiek Daphne, catering van Buurman Catering, fotografie door Jeroen Savelkouls Fotografie, bedankjes voor de gasten van How Lucky!, een bruidstaart van Jarus, muzikale begeleiding door Sher Music en trouwkaarten en 'thank you' kaarten van mij.

Wil je meer weten? Neem dan vooral een kijkje op Jolanda's website.