Gaan jullie trouwen en wil je graag weten hoe ik te werk ga?
Klik dan hier.

Krijgen jullie een kindje en geen idee hoe ik dat aanpak? Klik dan hier.

Of scroll gewoon naar beneden,
dat kan ook... 

 
 

Ik help jullie graag met het ontwerpen van de trouwkaart van jullie dromen. Er zijn eigenlijk 2 verschillende opties: een unieke trouwkaart, speciaal voor jullie ontworpen of een bestaand ontwerp eventueel aangepast naar jullie wensen. Ik noem dit ook wel semi-custom trouwkaarten. 

 

TROUWKAART OP MAAT

Een unieke kaart is natuurlijk extra bijzonder! Aan de hand van jullie voorbeelden, wensen en ideeën ga ik dan aan de slag. Jullie ontvangen diverse ontwerpen, waaruit een keuze gemaakt kan worden. Dat ontwerp ga ik vervolgens beter uitwerken en aan de hand van jullie feedback ga ik aan het werk om jullie favoriete ontwerp verder uit te werken.

 

SEMI-CUSTOM TROUWKAART

Naast maatwerk voor de trouwkaart op maat, is het ook mogelijk om een ontwerp uit mijn collectie te kiezen. Deze collectie wordt regelmatig aangevuld met nieuwe ontwerpen.

Een trouwkaart gezien op de website die bijna perfect is? Misschien willen jullie graag een kaart zonder goudfolie, in een andere kleur of op een ander formaat. Geef jullie wensen door en vraag vrijblijvend een complete offerte aan via de offerte-knop. 

JULLIE GAAN TROUWEN, WAT LEUK!

FASE 1: OFFERTE AANVRAGEN

Zoals jullie misschien gemerkt hebben, werk ik aan de hand van offertes. Er zijn zoveel mogelijkheden en het is echt mijn doel om een kaart te ontwerpen waar jullie 200% tevreden mee zijn, ik wil echt die wow-factor. Elk bruidspaar is uniek en daarmee ook hun trouwkaart. 

 

Door middel van het offerte-formulier probeer ik een zo compleet mogelijk beeld te krijgen van jullie wensen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kleuren, stijl, formaat en of er een eventuele extra versie nodig is (dag- en avondgasten). Aan de hand van de ingevulde gegevens, krijgen jullie een duidelijke offerte. Misschien dat ik jullie nog via e-mail benader, mocht iets niet helemaal duidelijk zijn. 

 

FASE 2: ONTWERPEN

Nadat jullie (schriftelijk) akkoord zijn gegaan met de offerte, zullen jullie een factuur krijgen voor de aanbetaling (gewoonlijk 50%) en plan ik jullie kaart in. Ik ontvang dan ook graag alle gegevens, teksten en eventuele foto’s voor op de kaart. Na ontvangst van de aanbetaling, ga ik aan de slag. Zo snel mogelijk ontvangen jullie een eerste digitale proef. Hierna volgen enkele correctie-rondes. 

 

FASE 3: PROEFDRUK

Zodra jullie helemaal tevreden zijn met het ontwerp, laat ik een proefdruk maken. Je ontvangt de kaart dan compleet met envelop en overige accessoires (mits deze zijn meegenomen in de offerte, accessoires kunnen altijd bijbesteld worden). Controleer nog even goed of alles klopt. De eerste proefdruk is bij de prijs ingegrepen. Mocht je er meerdere willen ontvangen, dan kan dit geregeld worden tegen kostprijs. 

 

FASE 4: AKKOORD

Wanneer jullie helemaal blij zijn met het ontwerp, stuur ik de factuur voor het resterende bedrag. Nadat ik de betaling heb ontvangen, gaan de kaarten in productie. 

 

FASE 5: VERZENDING

De levertijd van de kaarten is afhankelijk van de gekozen afwerking, meestal is dit tussen de 5-7* werkdagen. In overleg kunnen de kaarten met spoed besteld worden, hiervoor wordt eventueel een meerprijs in rekening gebracht. De kaarten worden verzonden met PostNL, met Track & Trace code. 

 

Ook bied ik een verzendservice aan. Ik adresseer de enveloppen dan in een combinatie van kalligrafie en blokletters, zoals hier te zien, en ik doe ze ook nog eens op de post. Laat het mij weten als jullie hier geïnteresseerd in zijn.  

 

Mochten er nog vragen zijn, stuur dan gerust een mailtje. 

 

*Onder voorbehoud

WERKWIJZE

Ik help jullie graag met het vinden van hét geboortekaartje om de komst van jullie kleintje aan te kondigen. Ik ontwerp, wat ik noem, semi-custom geboortekaartjes. Dit houdt in dat ik elk ontwerp uit mijn collectie kan aanpassen naar jullie wensen. Denk hierbij aan kleuren, lettertypes, formaat en extra afwerkingen. Zo maken wij samen het perfecte kaartje voor jullie kleintje. 

EEN KINDJE OP KOMST? GEFELICITEERD!

FASE 1: OFFERTE AANVRAGEN

Zoals jullie misschien gezien hebben, werk ik met offertes. Er zijn zoveel mogelijkheden en het is echt mijn doel om voor jullie hét perfecte geboortekaartje te ontwerpen. Misschien willen een ontwerp liever in een andere kleur, andere maat of een ander lettertype.Dit kunnen jullie allemaal aangeven in het offerte-formulier. Op deze manier zorgen we ervoor dat het gekozen ontwerp echt al jullie wensen afvinkt. 

 

FASE 2: ONTWERPEN

Nadat jullie (schriftelijk) akkoord zijn gegaan met de offerte, krijgen jullie een factuur voor de aanbetaling (gewoonlijk 50%) en plan ik jullie kaart in. Ik ontvang dan ook graag alvast de informatie die al bekend is, denk hierbij aan jullie namen, adres, telefoonnummers, eventuele broertjes en/of zusjes etc. Ik kan deze gegevens dan alvast bewerken in het voorbeeld. Jullie ontvangen één of meerdere concepten, waaruit jullie een keuze kunnen maken. Er volgen enkele correctierondes en eventueel een proefdruk (tegen een kleine vergoeding). 

 
FASE 3: AFWACHTEN

Nu is het afwachten eigenlijk. Geniet nog even van de laatste loodjes (of misschien moet je nog even), snel die kinderkamer afmaken, jezelf verbazen hoe groot die buik eigenlijk kan worden. Dat soort dingen. En maak jezelf niet gek, je ziet er prachtig uit! 

 

Indien jullie gebruik willen maken van mijn adresseer-service, dan is dit het moment om een complete lijst met adressen aan te leveren. Dan begin ik alvast aan de enveloppen. Als ik de lijst pas na de geboorte ontvang, kan de levertijd langer duren. Precies kan ik dit niet voorspellen, dit ligt vooral aan het aantal enveloppen en hoe druk ik het dan heb met andere opdrachten. Hoe sneller, hoe beter. Extra adressen kunnen ook op een later moment worden toegevoegd, als ik het merendeel maar alvast heb. 

 

FASE 4: DE PUNTJES OP DE I

Jullie kindje is geboren (of de adoptie is eindelijk officieel), maak je dan vooral niet druk om de geboortekaartjes. Geniet en probeer zoveel mogelijk te slapen. Zodra jullie er klaar voor zijn, mogen jullie mij de overige gegevens voor op het kaartje doorgeven. Denk hierbij aan het gewicht, lengte, datum en tijd van de geboorte en natuurlijk niet vergeten de naam! Dit vind ik altijd het leukste moment, ik ben dan al enkele maanden bezig met een geboortekaartje. Een naam maakt het altijd echt en af. Alle puzzelstukjes vallen dan op hun plek. Na goedkeuring van een digitale proef, volgt een echte proefdruk (deze zit bij de prijs inbegrepen). Controleer deze goed op fouten, er kan altijd iets tussendoor glippen! Na (schriftelijk) akkoord, geef ik de drukker het groene licht. 

 

FASE 5: VERZENDING & LEVERTIJD

De levertijd van de kaartjes is afhankelijk van de gekozen afwerking, maar meestal is dit tussen de 5-7 werkdagen*. Er kan eventueel gekozen worden voor spoed, hiervoor wordt eventueel een vergoeding in rekening gebracht. De kaarten worden verzonden met PostNL, met Track & Trace code.​

Mochten jullie nog vragen hebben, stuur mij dan een mailtje of een berichtje via de chat, rechts onderin. 

 

 

 

*onder voorbehoud

WERKWIJZE